Валентин Братоев е с подут крак преди мачовете на отбора в Лондон...


Странна травма получи волейболният ни национал Валентин Братоев. Титулярният посрещач на тима бе ухапан от мистериозно насекомо преди приятелската среща на българите с Бразилия в Лондон, загубена с 1:3 гейма.

“Ухапа ме някаква животинка. Не знам каква”, обясни Братоев пред специалния пратеник на Нова ТВ в Лондон Гено Даскалов, докато налагаше с лед единия си крак.

“Мислех, че е комар, но кракът ми се понаду в сравнение с другия. Не ме боли, но въпросът е, че има някаква течност вътре – не знам точно какво. Но ми дадоха лекарства, така че засега смятам, че няма проблем.  А и в мача срещу Бразилия, с леко пазене, се получаваха нещата горе-долу“, допълни още Вальо.

Въпреки ухапването той взе участие в сутрешната официална тренировка на отбора, провела се в залата, в която ще бъдат изиграни всички мачове от олимпийския турнир по волейбол.

 

В неделя от 11:30 часа започва и участието ни на Игрите в Лондон срещу домакина Великобритания. Останалите тимове в групата ни са Полша, Италия, Аржентина и Австралия. 

 

Последната проверка на българите преди началото на Олимпиадата ще се проведе утре, като съперник на отбора ни ще бъде Русия.