Вратарят се връща в отбора, след като се съгласи да намали заплатата си.

ЦСКА добави нови двама играчи към състава си. Вратарят Райс Мболи и Бернардо Тангариня подписаха своите договори с червените. За алжирският страж това ще е трети престой при армейците.

Първо той дойде от Славия през 2010 г. за шест месеца, а през миналия сезон руския Криля Советов го върна за една година под наем. Сега Боли отново е под наем в ЦСКА. Мболи се е съгласил да взима 30% по-малко, за да може да играе отново в ЦСКА.

В същото време португалският халф Бер­нардо Тангариня, който се представи неубедително в контролата с Ботев Враца, също официално вече е част от ЦСКА. Той подписа своя договор и ще получа­ва по 100 000 евро годишно.

23-годишният халф е юноша на Порто. За португалците обаче има само един изигран мач и то през сезон 2008/09. След това след­ва преотстъпване последова­телно в Ещрела Амадора, Олянензе, Санта Клара и Витория Сетубал. В началото на миналия сезон зелените от Сетубал го купуват окончателно. От 2011 година насам има записа­ни общо 25 мача за тима в Суперлигата и Купата на Порту­галия, но не успява да се разпи­ше нито веднъж.