Звездата ще се яви на огромна сцена във вид на средновековен замък

Лейди Гага пристига в София в директен полет от Съединените щати дни преди концерта на 14 август в зала „Арена Армеец”. Тя кацна с малък самолет, който закъсня с около два часа и нажежи допълнително атмосферата сред посрещачите.

 

Емблематичната Лейди Гага се появи на изхода на ВИП зоната на летище София, приветствена от десетките си фенове, които в нейна чест изпълниха песента "Born this Way".

 

„Не знам нищо за България, но се надявам да науча за страната след срещата с публиката и феновете си”, сподели звездата.

 

Лицето й беше покрито с подобие на превръзка от средата на носа надолу към брадичката. Преди това организаторите на концерта предупредиха, че тя не би желала да я снимат в анфас.

 

И точно в момента, в който актуалната кралица на поп музиката се  качи в автомобила със затъмнени стъкла, напът за президентския апартамент на един от столичните хотели, отсъствието до нея на мистериозна руса дама обърка  в буквалния смисъл както охраната, така и феновете. В крайна сметка двете се откриха и значително по-спокойни  си тръгнаха, за да си отпочинат, след продължилия повече от 12 часа полет от Съединените щати до България.

 

Звездата ще се яви пред дългоочакващата я българска публика на огромна сцена във вид на средновековен замък, сред внушителни декори.

 

По препоръка на организаторите в деня на концерта е желателно феновете да се придвижат значително по-рано към залата заради засилените мерки за сигурност.

 

Репортер: Иван Черкезов