Лайфовете ще са всеки понеделник и сряда

Тази вечер са първите номинации във ВИП Брадър. Водещият на шоуто Ники Кънчев разкри пред зрителите на Нова телевизия, че лайфовете ще бъдат всеки понеделник и сряда.


В първия лайф ще има номинации, а в другия – защити и съответно изгонвания.


Принципът, по който ще се опеделят номиниранията ще бъдат на базата на отборните игри, определяне на капитани, както и на победители и победени.


Оставането в къщата няма да бъде плод на интриги, породени от симпатии и антипатии от страна на съквартирантите, бе категоричен Кънчев.


Същевременно драмата с изгубения багаж на американската звезда Памела Андерсън намери своята развръзка.


От днес Памела облича собствените си дрехи. Багажът й пристигна късно снощи в Къщата на VIP Brother. Както знаете той бе загубен при полета й Франция - България.


Сега Пам ще си тръгне от VIP Brother и с още един куфар, защото личната й стилистка Ема, заедно с Кремена Халваджиян вече й купиха нови дрехи. Блондинката не е имала специални изисквания към определени дизайнери или марки.

 

Единственото условие е било да не се купуват дрехи от естествена кожа, защото актрисата е един от най-яростните защитници на животните в света. Иначе животът в Къщата определено се отразява добре на Памела Андерсън.

 

Още с влизането й съквартирантите я научиха да танцува хоро и кючек, както и да свири на дудук. Освен това тя не спира да бъде активна и в социалната мрежа.

 

Последната й публикация в Twitter е вероятно от снощи преди да си легне - “Време е да спя, обичам България!”



Не пропускайте номинациите тази вечер в 20.00 часа по Нова ТВ във VIP Brother Live!