След като два пъти лежа в клиники – Кели изгрява на шоу небосклона в съвсем нова светлина

Животът на децата на богатите и известните съвсем не е толкова лесен, колкото изглежда на пръв поглед.  Кели Озбърн е живото доказателство. Дъщерята на рок легендата Ози Озбърн най-накрая съумя да се пребори с наркотичните си зависимости. След като два пъти лежа в клиники – Кели изгрява на шоу небосклона в съвсем нова светлина.

Настоящата TV водеща се появи на ревю на Хенри Холанд в по-добра форма от всякога. Не е тайна, че това е любимият й дизайнер. Самата тя бе облечена с рокля от неговата колекция, а модните критици останаха впечатлени от слънчевите й очила. Явно новият й цвят на косата е повлиян от поп певицата Кейти Пери.

Компания от първите редове на дефилето на Озбърн  правеше екс-модела Алекса Чънг.

Модните решения на лондонския моделиер Хенри Холанд може и да ви се сторят странни, но днес в младежката мода преобладават преди всичко Т-шърти с оригинални надписи и послания.

Не е тайна, че дълго време Мис Озбърн имаше проблеми и с наднорменото тегло. След участието си в танцувално шоу обаче съумява да свали цели 30 килограма. Според слуховете за новата форма много й помага Мадона, като лично й препоръчала макробиотична диета.

Менюто на Кели включва варени яйца за закуска, пилешка салата за обяд и риба със задушени зеленчуци на вечеря. Вдъхновение за новата фигура почерпила и от връзката си с британския модел Люк Уоръл. Докато били двойка, тренирали заедно, но дори и след раздялата Озбърн не зарязала спорта. Фитнес програмата включва по един час интензивни натоварвания, три пъти седмично.

Дано наследницата на великия Ози съумее да запази новата си визия и не се подхлъзва по изкушенията, които поднася животът.