Старши треньорът на ЦСКА избухна преди дербито с Левски

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов нажежи обстановката преди вечното дерби с Левски. Наставникът се изказа много остро на въпрос какво ще отговори на критиците си, които твърдят, че в подобни срещи предпочита да се защитава:

"Аз винаги се надигравам, ЦСКА винаги атакува, а не се защитава.  Знам какво пишат някои, но това слабо ме интересува. Ще търсим трите точки. Вие нали знаете къде си слагам критиците? През 2002-ра ви го казах" - заяви Младенов.

Той сподели и очакванията си за предстоящия двубой:

"В последните години се поизгуби блясъкът и основаната причина за това е качеството. Но всеки фен очаква сериозна битка. Ако във всеки друг мач, срещу всеки друг противник, една загуба ще се приеме с една по-голяма лекота, то тук се изживяват много - от едната страна с голяма радост и щастие, а от друга с голяма мъка и нещастие. Точковата разлика определя фаворизирането на Левски, нищо повече. Никога не се знае крайният резултат. Но не винаги по-добрият в момента побеждава. Ние няма кой знае какво да губим, като се погледнат точките, но ние търсим имидж и престиж. Очаквам голяма битка" - допълни Младенов.

Мачът между ЦСКА и Левски е в събота от 16:00 часа на стадион "Васил Левски" и ще бъде ръководен от арбитъра Станислав Тодоров.