Ники и Фънки получиха по 15% от негативните гласове в нашата анкета

 

Изключително вълнуваща ще бъде понеделник вечер за зрителите и участниците във VIP Brother. По време на лайв изданието двама от тях ще напуснат звездната Къща завинаги.
 
Часове преди елиминациите, читателите на NovaNews.bg посочиха, че изгонените ще бъдат Кристина Патрашкова и Багата. Около 40% от участвалите в нашата анкета заявиха, че искат журналистката да напусне шоуто, а против ММА бореца гласуваха 30 на сто.
 
Ники Мартинов и Фънки получиха по 15% от негативните гласове.
 
Иначе виповете усилено се подготвят за елиминациите днес. Мисията на четиримата в “Училище за звезди” тази седмица е “Политически избори”. Те ще трябва да подготвят и осъществят истинска предизборна кампания, с която да убедят феновете си да гласуват за оставането им в шоуто. Фънки ще бъде Димитър Станишев, Кристина Патрашкова – Кристина Кунева, Ники - Николай Сидеров, а Багата ще влезе в ролята на Благой Борисов.
 
Всеки един от тях вече направи агитационно обръщение към Съквратирантите и избра по един ръководител на политическия си щаб. Кристина ще работи с Мариана, Николай със Златка, Благой избра за свой помощник Юлиан, а Фънки предпочете за осъществи кампанията си сам. 
 
Кандидатите вече изготвиха своите предизборни плакати, клипове и агитационни табла, а днес в Къщата е ден за размисъл.
 
И докато ВИП-овете се готвят за напрегнат публичен дебат тази вечер, чийто водещ ще бъде Милен Цветков, Биг Брадър ще поднесе поредната си изненада. Тази вечер в шоуто ще влязат тризначките Вяра, Надежда и Любов. Те ще са гост участници, но ще останат в Къщата и за следващия сезон на шоуто, който се очаква да започне в средата на следващия месец.