Засега не е известно името на продукцията, но се знае, че режисьорът ще е Зак Снайдер

А сега следва една любопитна новина за феновете на Супермен и Батман. В един от популярните комиски в Съединените щати „Комик-Кон” беше обявено официално, че започва работата по нов филм, в който супергероите ще се изправят един срещу друг.  


Новината беше съобщена на нарочна презентация лично от режисьора Зак Снайдер, който направи последния филм за Супермен „Мъж от стомана”.


Тази лента се радва на изключителен успех, критиците също я оцениха и надеждите са, че Снайдер може да продължи да развива комикс-екранизацията. За целта от студио Уорнър са решили да направят нещо, което не е виждано досега – да съберат в един сюжет Супермен и Батман.


Трябва да се отбележи, че в бъдещата лента, която ще се появи на големия екран през лятото на 2015 г., двамата няма да са в екип срещу злото, а ще се изправят един срещу друг.


Засега не е известно името на продукцията, но се знае, че Снайдер ще е режисьор, а Кристофър Нолан – изпълнителен продуцент.


Британецът Хенри Кавил ще продължи да играе ролята на Супермен след превъплъщението в Човек от стомана. Тепърва обаче ще се уточнява кой актьор ще влезе в костюма на човека-прилеп.