Харисън Форд замества Брус Уилис, който поискал по милион за всеки снимачен ден

Един от най-големите холивудски актьори - Харисън Форд е вече в България. Той пристигна за участие във филма "Непобедимите 3", който се снима у нас. Друг актьор от продукцията - Джейсън Стейтъм пък се обърна към българските си фенове само пред Новините на Нова.

 

Холивудската звезда Харисън Форд пристигна в София вчера късно вечерта. Актьорът е тук за снимките на третата част на екшъна „Непобедимите”. Една от мистериите около филма е каква точно ще е ролята на Харисън Форд.

 

Във филма Форд ще партнира на Силвестър Сталоун, Мел Гибсън, Арнолд Шварценегер, Антонио Бандерас и Уесли Снайпс. Форд се включи едва в третата част на лентата и ще замести Брус Уилис, който е поискал по един милион долара за всеки снимачен ден. Актьорът е за първи път у нас, но засега намеренията му са основно свързани с работата:

 

Рано сутринта друг актьор от звездния състав на „непобедимите 3” – Джейсън Стейтъм пристигна в София с полет от Варна. Само пред Новините на Нова той се обърна към феновете си у нас и каза, че е много щастлив да е в България.

 

Снимките на „Непобедимите 3” ще продължат в София. Вероятно през следващата седмица у нас ще пристигнат още Мел Гибсън, Арнолд Шварценегер и Антонио Бандерас, които също ще се включат в продукцията.

 

Очаква се актьорите да пътуват за снимки и в други части на страната. До вчера част от тях бяха във Варна. Корабостроителницата там беше превърната в сомалийски пейзаж за целите на филма. Снимачният процес в морския град протече при изключително засилени мерки за сигурност. По предварителна информация, сюжетът на „Непобедимите 3” разказва за сблъсък на екшън героите със сомалийски пирати.

 

Екипът ще остане у нас вероятно още около два месеца. Очаква се третият филм от поредицата да излезе на екран през следващата година.

 

Повече подробности ще научите от видеото.