На второ и трето място се нареждат „Коза Ностра” и „Самолети”

Поставен близо до моста „Алма” в Париж рекламен афиш за филма „Даяна”, който днес ще се появи по екраните във Франция, бе свален от дистрибуторската фирма. Именно в тунела под моста „Алма” принцесата на Уелс загина преди 16 години.


Това става след като редица британски медии изразиха негодуванието си, че афишът е поставен близо до лобното място на принцеса Даяна.

 

Ето ги и филмите, които оглавяват българския боксофис тази седмица.


Американският криминален трилър „Надцакването” с Бен Афлек в ролята на хазартен бос и Джъстин Тимбърлейк - измамен американски студент, се хареса най-много на българските зрители, сочат обобщените данни от киносалоните у нас. Само за един уикенд на екран той е гледан от близо 11 000 души и е събрал над 84 000 лева от билети.


Фаворитът от миналата седмица „Коза Ностра” на Люк Бесон остава втори. Филмът е продуциран от Мартин Скорсезе, а в главните роли са Робърт Де Ниро, Мишел Пфайфър и Томи Лий Джоунс. Лентата вече е гледана от над 32 000 души. А парите са 234 000, но след 17 дни на екраните. Третата позиция е за анимационния филм „Самолети”.