Йоана от своя страна ще получи ролята на „провокатор”

Лагерите на Съквартирантите влизат в истинска война. Тази вечер на живо VIP Brother ще ни даде може би най-ожесточените елиминации от началото на шоуто досега.


След произнесените тежки присъди на номинациите, никой от Съквартирантите не може да намери покой. Разделени и раздирани от натрупаното напрежение, тази вечер те ще се изправят един срещу друг във фатален сблъсък.


Съквартирантите ще трябва да спечелят своето място в Къщата, като покажат другото си лице. Ваня ще трябва да демонстрира жертвоготовност, Павел ще се появи със странна външност, а Ирина ще бъде предизвикана да излезе от изолацията.


Йоана от своя страна ще получи ролята на „провокатор”, а Пламен за първи път ще се окаже неосведомен за случващото се в Къщата.

 
В традиционната анкета на сайта ни NovaNews.bg, най-много гласове да напусне къщата тази вечер е получила Ирина Флорин – 50%, след нея е Ваня Червенкова с 33%. Следват Пламен Медаров с 9 и Йоана Захариева с 6%. Най-малко смятат, че ще напусне Павел Чернев - само 2%. Ако обаче искате вашият глас реално да влезе във вота, гласувайте на посочените от шоуто телефони.

 

Днес VIP Brother 2013 ще предложи едно истинско предизвикателство на своите Фейсбук фенове. Най-верните почитатели на шоуто ще могат да спечелят VIP вечеря за петима или пък приключенска VIP вечер за десет души. Всичко, което трябва да направят за тези награди, е да запознаят VIP Brother 2013 със своите приятели.

 

Новата мисия за верни почитатели на шоуто ще продължи до края на месец октомври, а всички, които искат да се включат в играта, могат да го направят ТУК