От народен танцьор Заки навлезе в латиното с професионалния инструктор Теди

След като в продължение на 23 години трупаше опит в народните танци, Заки направи първите си стъпки в латино танците. Причина за това стана неговият финалист Теди, която извън сцената на X Factor е професионален инструктор по латино танци в школата на Мигел Родригес – Salsa Con Miguel”.  

 

Чаровната софиянка го заведе в залата, за да му покаже основни стъпки и фигури в салсата, като не пропусна да похвали своя ментор и ученик. „Ритъмът е доста по-различен, но опитът в народните танци определено си каза думата”, коментира Заки. 

 

Как се е справил с новото предизвикателство съдията в X Factor, ще разберем в утрешния епизод, когато концертът ще бъде под мотото на Топ 20 звездите в музиката. Теди отново ще представи песен на победител – „The Winner Takes It All” на ABBA. Освен шведската група, утре ще чуем още Джъстин, но този път Тимбърлейк, Роби Уилямс, Мадона, Елвис Пресли, Адел, Кристина Агилера, Аеросмит, Арета Франклин и други. 

 

X Factor – вечерта на топ 20 музикални звезди – 24 октомври, от 21.00 часа по Нова ТВ. 

 

Кои ще бъдат номинирани за елиминации и кой ще си тръгне от шоуто, ще разберем в петък, 25 октомври, от 22.00 ч. по Нова ТВ.