Мария Илиева ще представи своя нов хит „Играя стилно”

Една липса се усещаше в телевизионния ефир след финала на „Като две капки вода”. Уникалният актьор, певец, имитатор и танцьор Станимир Гъмов спечели сърцата на зрителите и после изчезна от полезрението им.

 

Сега обаче празнината ще бъде запълнена, защото той се завръща „по телевизора”. Във вторник, на 29-и октомври, е дебютът му в „Ол инклузив” по Нова ТВ. Той ще разсмее малки и големи в самостоятелен скеч, подготвен специално за случая.

 

В следващите издания на „Ол инклузив” Гъмов ще се влее в блестящия актьорски състав на шоуто, а фактът, че с Рачков, Зуека, Угрински и Мария Игнатова са добри приятели извън работата е само още една причина за него да приеме поканата.

 

„Когато Маги ми се обади с въпрос "искаш ли да пак да поработим заедно", въобще не се колебах какво да отговоря. Първо се съгласих да се включа, а после отидох и изгледах „Ол инклузив” на живо. Хареса ми и много плясках на колегите, които играят на тази сцена пред жива публика, но и пред камери. Което да знаете никак не е лесно!”. Един от плюсовете обаче да си част от този спектакъл е да се насладиш отблизо на страхотни танци (и тела) на балерините от балет „Нова”, както и да слушаш на живо неповторимата Мария Илиева. Този вторник тя ще изпее за всички нас своя нов хит „Играя стилно” и незабравимия хит на Митко Щерев и Васко Найденов – „Адаптация”.