Тя използва кожена гривна, на която закрепва инструментите за работа

Британска бижутерка, взриви youtube с таланта си без пръсти да изработва изящни бижута. Анет повече от 20 години майстори изящни бижута за хиляди британски лири.


На пръв поглед не се различава от повечето бижутери. Това, което прави обаче е уникално, защото го прави без пръсти. Така се е родила. Твърди, че за нея е толкова учудващо как хората се справят с пръсти, колкото на тях е любопитно как тя се справя без пръсти.


Единсвеното специално присобление което използва е кожена гривна, на която закрепва инструментите за работа и приборите за хранене. С най-голямо удоволствие прави бижута с инкрустирани диаманти като често измисля модела заедно с клиента. Колиета, пръстени, гривни - Анет изработва всичко.


Обяснява, че поради липсата на пръсти, е развила чувствителността на ръцете до степен, която й позволява да прави това, което пожелае.


Не се засяга когато децата я питат какво й има. Смята, че е редно от малки да свикват с това, че не всички хора са еднакви. Всъщност, се засяга от отношението на възрастните, които се карат на децата си, когато й задават подобни въпроси.


Повече по темата гледайте във видеото.