Рускините вече са с едни гърди напред пред конкуренцията

Красивите гледки на Олимпиадата не свършват с церемонията по откриването. Напоследък изключително популярни са разголените фотосесии на надеждите за злато на Русия в зимните спортове.

 

Ако сте мъже – едва ли ще предпочетете кърлинга и скелетона пред поредния футболен мач. Преди това обаче – вижте какви състезателки има в тези спортове!

 

Титлите на двукратната европейска шампионка по кърлинг Екатерина Галкина в този все по-непопулярен спорт не топлят сърцата на спортните фенове, колкото фотосесиите й за мъжки издания. Когато я гледате – разбирате, защо играе на позиция номер 1 в Сборная.

 

А сега към шанцата за ски-скокове. Там своя опит току-що направи Ирина Авакумова, на 22 от Санкт Петербург. Ако не я виждате добре по трико, Ирина също демонстрира перфектна форма.

 

С такава може да се похвали и младата надежда на ските Екатерина Столярова. Тя е потомствен скиор – дядо й е основал федерацията по ски свободен стил в СССР, а родителите й са действащи треньори. И за да дразни обикновените момичета, Катя споделя, че фигурата й е наследствена.

 

Достойна конкуренция на пистата... а и извън нея е Мария Комисарова. Маша получи квота за олимпийските игри преди по-малко от месец. Въпреки това тя ще се бори за медал. За съжаление нейната фотосесия е по-скоро подарък за гаджето й... Този щастливец!

 

На Олимпиадата във Ванкувър Татяна Бородулина се състезава за Австралия, след като руската федерация спря правата й за неявяване на допинг тест. За да получи гражданство Таня дори стана част от австралийската армия. Но където и да се състезава – навсякъде е секси!

 

Не Венета Райкова, а състезателката по скелетон Елена Никитина - благодарение на нея ще открием бързо прелестите на този невероятен спорт!

 

И отиваме към безспорния фаворит – руската надежда в биатлона – Ксения Доскалова! Родената във Владивосток спортистка стреля право в сърцето. Но не с малокалибрената пушка, а с привлекателните си форми.

 

Ако трябва да обобщим – в началото на Олимпиадата в Сочи рускините са с едни гърди напред. Дори и да се състезават на принципа на Кубертен...