Водещата на Нова телевизия дава съвети как да се подготвим за новия сезон

„Моят сезон е пролетта. И лятото е един от любимите ми сезони, но не обичам двете крайности – да е много топло или много студено. Прекалената жега малко ме изморява. Затова предпочитам пролетта, тъй като виждам надежда и светлина в този сезон. През зимата облаците падат много по-ниско, има мъгли, става по-тъмно и това като че ли влияе на по-лабилните хора”, каза в студиото на „Събуди се” водещата на прогнозата за времето на Нова телевизия Никол Станкулова. Тя даде и ценни съвети, с които да се подготвим за новия сезон.

 

Диетите са много тежки. Все се опитвам, но не ми се получава. В първия ден съм най-гладна. Но се старая да направя някакво пречистване. В минали години правих житната диета на Дънов. Тя не е толкова жестока, защото житото засища много добре”, споделя тя.

 

Тя разказа, че в този режим, дневно се приемат 100 грама жито, 9 ореха и 3 ябълки. Те се разделят на три порции. Цветът на косата също се сменя с идването на пролетта. „Аз използвам цвят „искрящ карамел”, той прави косата ми по-лъскава, по-жива – особено след зимния сезон”, добави Никол.