Всички документи бяха прегледани и приети без забележка

"Отборът, с който излизаме, е изключително силен и се надявам да убедим хората да ни дадат колкото е възможно повече гласове, за да можем да направим правителство, което да гарантира в следващите няколко години стабилно развитие на държавата". Това заяви водачът на листата на ГЕРБ за 23 Многомандатен избирателен район в София Александър Ненков при регистрирането на листата с кандидатите за народни представители от ГЕРБ в РИК-23 МИР, информират от ГЕРБ.

 

Всички документи бяха прегледани и приети без забележка.

 

След регистрацията Ненков посочи, че регистрираната листа е с много достойни и кадърни хора с опит, както и с хора, които имат потенциал и биха били полезни в работата на парламента.

 

"Нашата основна цел е да върнем България в правилното развитие, а именно проевропейското, където да бъдем предвидим партньор, за да можем да търсим все повече инвестиции, а не само да разчитаме на собствения си бюджет или на приходи от европейски средства, а да търсим и други алтернативи", подчерта Александър Ненков.

 

По думите му е важно да се състави стабилно правителство и мнозинство, което да гарантира и стабилно развитие на държавата.

 

"Основната цел на ГЕРБ е да има 121 депутата и да състави правителство, което да е предвидимо. Надявам се, че ще успеем да спечелим убедително предстоящите предсрочни парламентарни избори", заяви още Ненков.