Сватбата била в тесен кръг в дома на холивудската звезда в Лос Анджелис

 

Джони Деп се ожени за Амбър Хърд. Сватбената церемония е била в тесен кръг в дома на холивудската звезда в Лос Анджелис. Тя се е състояла още във вторник, но за нея се разкрива едва сега.


Източник споделил пред списание PEOPLE, че Джони и Амбър си разменили брачни клетви по време на интимна гражданска церемония преди тяхната по-голяма бахамска сватба на частния остров на актьора Little Halls Pond Cay.

 

Преди дни беше анонсирано, че на 7 февруари на острова на частния остров на Джони Деп на Бахамите ще се състои  и втора церемония, която ще е в по-широк кръг от близки и приятели на щастливата двойка.

 

Сред присъстващите ще бъдат и родителите на Хърд и децата на Деп от предишния му брак с френската певица и актриса Ванеса Паради - 15-годишната Лили-Роуз Мелъди и 12-годишният Джак. Той се раздели с нея през юни 2012 г. след 14 години съвместен живот.

 

Романтичната церемония ще се състои на плажа. Булката ще бъде облечена в рокла на Stella McCarney. 

 

На острова има плажове, кръстени на дъщерята на Джони Деп  Лили-Роуз и сина му Джак.


51-годишният Деп и 28-годишната Хърд се запознаха на снимачната площадка през 2010 година по време на подготовката на филма „Дневникът на едно пиянде” ( The Rum Diary), но за връзката им стана ясно едва през юни 2012 година, когато Деп се раздели с Ванеса Паради.

 

Щастливата двойка се сгоди през януари 2014 година, но периодично се носеха слухове за тяхната раздяла. За да разсеят всякакви съмнения за това колко силна е връзката помежду им двамата използваха почти всяка своя публична изява, за да покажат не само чувствата си, но и годежния пръстен на красивата Амбър… но на ръката на Джони Деп.

 

Все още не е ясно кога двойката планира да има деца, но преди по-малко от година Джони Деп сподели: „Амбър трябва да има възможността да има деца, ако иска”.