Актрисата се завръща на голям екран в нов психотрилър

Световноизвестната латино дива Дженифър Лопес се завръща на голям екран в психотрилъра "Съседското момче" от 27 март в кината. В горещия филм тя се превъплъщава в ролята на току-що разведена учителка, която живее със сина си в типично американско предградие. 

 

Клеър е в един от най-тежките моменти в живота си. Тя току-що се е развела и трябва да събере парчетата от разбитото си сърце и да продължи напред заради сина си. След безбройните изневери на вече бившия й съпруг, Клеър е разочарована от всички връзки. Ненадейно в живота й се появява изключително атрактивен 19-годишен младеж, който безпардонно ще започне да флиртува с новата си сексапилна съседка. 

 

Той е племенник на възрастния им съсед и след тежка загуба се нанася да живее при него. Страстта между двамата пламва и се оказва по-силна от тях самите, но привличането съвсем скоро се оказва фатално и за двамата

 

В този психотрилър Дженифър Лопес ще припомни на зрителите за магнетичното си присъствие на големия екран. Освен нея, в "Съседското момче” ще видим и познатият от четвъртата и петата част на "В ритъма на танца“ Раян Гузман. В ролята на вече бившия съпруг на Клеър ще се превъплъти Джон Корбет (Ейдън Шоу от "Сексът и градът“).