Британският вестник проучи дневниците и поезията на кинозвездата

Нищо не се носи десетилетия назад по такъв опияняващ начин като човек, който се фука с това, че е гей, понеже това го кара да изглежда готино. Става дума за актьора Джеймс Франко, който е имал различни приятелки, но вече е ясно, че всъщност е "гей до точката на всеки полов акт", пише авторитетният британски вестник "Гардиън".

 

Изданието дава за пример и Брет Андерсън, фронтмена на "Suede", който веднъж каза, че e "бисексуален, който никога не е имал хомосексуален опит".

 

За тези, които не са си направили труда да проучат какво означава да бъдеш или да не бъдеш Джеймс Франко, авторката на статията Софи Хиууд препоръчва негова стихосбирка, в която той е написал истината за себе си. В едно от стихотворенията си "Фалш" Франко пише: 

 

Има една фалшива версия за мен

И той е този, който пише

Тези стихове

Той има отношение и се перчи

Че аз нямам... 

Той се превърна в истинския мен

Защото всеки се отнася с мен

Сякаш съм си фалшив.

 

Има и друга книга "Actors Anonymous", която според журналистката представлява „нещо като роман", в който "различни действащи лица опират до всевъзможни вълнуващи и долнопробни неща”. 

 

"Холивуд винаги си е бил частен клуб. Аз открехнах вратите. Казвам „Добре дошли”. Казвам, погледнете отвътре", пише един от героите в книгата, който също се казва Джеймс Франко.

 

Освен това в нея има всички селфита, както и есето, което актьорът навремето написа за "Ню Йорк Таймс" - статията на Франко бе точно за това защо той си прави толкова много селфита.

 

Авторката предлага да спре до тук с онтологичното проучване на Джеймс Франко.

 

"Това не е нещо, в което изгубените в шоубизнеса желаят да задълбават твърде дълбоко. Един човек, който трябва по-добре да описва себе си като творчески гений, докато не стигне точката на създаването на нещо друго, освен себе си”, обобщава Софи Хиууд.