Акапелната група "Белас“ от Бардън се завръща във второто продължение на хитовата продукция

 

"Перфектният ритъм 2" тръгва в кината от 29 май. Акапелната група "Белас“ от Бардън се завръща във второто продължение на хитовата продукция. 

 

Режисьор на комедията е Елизабет Банкс, звезда и продуцент на първия филм, а продуценти са Пол Брукс, Макс Ханделман и Банкс. Сценаристът Кей Канън се завръща в екипа като автор на следващата глава.

 

Всички, които си спомнят песента, с която героинята на Анна Кендрик се присъедини към "Белас“, ще имат удоволствието да я чуят отново във втората част. "The Cup Song” превръща актрисата във всепризната певица, достигайки челните места на Billboard Top 200. Сингълът е продаден в над 2.5 милиона копия. 

 

Режисьорският дебют на Елизабет Банкс е на трето място като боксофис сред филмите, режисирани от жени, като само в първите три дни на голям екран „Перфектният ритъм 2” събра близо 70 милиона долара приходи. 

 

Миналата седмица в САЩ гръмна скандал с истинската възраст на една от звездите на "Перфектният ритъм 2” – Ребел Уилсън, като феновете и голяма част от медиите застанаха зад Ребел.