От понеделник започва петия сезон

Някои от участниците в „Черешката на тортата” успяха истински да впечатлят гостите и зрителите с артистичност, изобретателност и кулинарни способности. Ето обаче кои бяха най-запомнящите се изненади от предишните сезони на шоуто за звездни специалитети „Черешката на тортата” до този момент и коя от тях грабна признанието на феновете.

 

Люси, Латинка Петрова, Дани Милев, Теодора и Дънди записаха песен за финала на четвърти сезон на "Черешката на тортата". Зрителите чуха парчето, създадено специално за предаването, в изпълнение на звездите на финала на четвърти сезон.

 

Водещата Марта Вачкова посрещна гостите си в село Бойковец до Етрополе с цял график от задачи, а за първи път в предаването нейните гости - политологът Евгени Дайнов, певицата, Поли Генова, Джина Стоева и писателят Денди трябваше сами да „заработят” вкусната си традиционна българска вечеря, като работят на село.

 

Изпълнителят Искрен Пецов отправи интересно предизвикателство към своите гости в последния сезон на „Черешката на тортата”, а голо нощно къпане  на къмпинг „Смокиня” успя истински да изненада и дори да смути някои от тях. На малкия екран и морската трапеза компания на изпълнителя правеха Тони Димитрова, Здравко Василев, Иво Танев и Златка Димитрова.

 

Певицата Марияна Попова отпразнува рождения си ден в шоуто. В „Черешката на тортата” тя получи мини празненство и емоционална изненада от Аксиния, Наско Михайлов, Явор Гигов и Станислав Дочев – празнична торта с лика на нея и дъщеря ѝ.

 

Иван Ласкин за първи път отведе „Черешката на тортата”… на лов за щрауси. Във втория сезон на предаването актьорът вдигна няколко наздравици в Карабонар, сервира храни от всички краища на света, а освен това спретна истинска война на цветовете и множество дарове за сетивата…

 

Феновете на „Черешката на тортата” отново имаха възможността да гласуват за едно от петте предложения във Фейсбук страницата на предаването. Tози път като фаворит бе отличена изненадата на водещата Марта Вачкова.

 

Какви ще са най-интересните попадения в този сезон и ще успеят ли участниците да спечелят сърцата на своите гости и на зрителите – ще видим от понеделник, 1 юни, в 20:00 ч., когато стартира 5-ия сезон на кулинарното приключение, наречено „Черешката на тортата”.