В сладкарницата в Пула, освен него, предлагат още 20-ина вкуса

Сладкарница в един от хърватските крайбрежни курорти Пула предлага сладолед с вкус на канабис. Всеки, който е опитал, казва, че е в прекрасно настроение.

 

"След като сме опитали сладоледа от канабис, не спираме да се смеем. Наистина е много добър. Вкусът е необикновен, усеща се и аромат от различни ядки. Със сигурност отново ще опитам от този сладолед, ако това наистина подобрява настроението ми. Туристите винаги се нуждаят от нещо по-различно, ново и хубаво", споделя 42-годишната Ингрид Фацкович, която прекарва почивката си в Пула.

 

В сладкарницата, освен сладолед с вкус на канабис, предлагат още 20-ина вкуса. Туристите обаче винаги първо посягат към новия специалитет, информира БГНЕС. 

 

"В началото, когато туристите прочетат надписа, им се струва странно, но когато видят, че е изработен 70 на сто от брашно от канабис, са склони да опитат. Веднага след това искат още един. Не виждам нищо необикновено, освен че гостите са малко по-усмихнати след консумацията на сладоледа", разказва собственичката на сладкарницата. Тя уточнява, че сладоледът се прави един път на ден и се продава, както тя казва, "за нула време".