Въпросът е жив ли е той

 

Спекулации се създават около новия сезон на култовия сериал „Игра на тронове”. Актьорите се събраха в Лос Анджелис, за да рекламират сезон 6. Но някои от най-важните въпроси останаха без отговор.

 

Много коментирано беше отсъствието на Кит Харингтън, който играе ролята на Джон Сноу. Една от основните спекулации е дали Сноу е жив. Отсъствието на актьора от голямата премиера отново повдигна въпроса.

 

"Вижте, само ще ви кажа, че Джон Сноу беше наръган около 25 пъти. Колко може да понесе човек? Мъртъв е, разбира се. Напълно мъртъв!”, каза Лиъм Кънингам, изпълнител на ролята на сър Давос.

 

"Феновете явно толкова харесват този герой, че не могат да се откажат от него. Но хората минават през различни степени на мъка. Първата е отрицание. Но след нея ще дойде приемането”, обясни Хана Мъри, изпълнител на ролята на Джини.

 

Необичайното на следващия сезон ще е, че за пръв път сериалът не се води по книгите на Джордж Мартин. Действието вече настигна написаното от автора и оттук нататък сценарият на сериала ще бъде напълно оригинален. Затова съдбата на Джон Сноу е неизвестна.

 

Шестият сезон започва в края на месеца. Досега всеки един от изминалите пет сезона отбелязваше ръст в гледаемостта, което превърна „Игра на тронове” в един от най-популярните и печеливши сериали в света.