Актьорът и красивата Рокси Хорнър били засечени заедно в ресторант в Ню Йорк

Леонардо ди Каприо е бил засечен в компанията на манекенката Рокси Хорнър, подхранвайки слуховете, че тя е най-новото му завоевание, съобщава списание "Пийпъл", цитирано от БТА.


41-годишният Ди Каприо и 24-годишната Хорнър били забелязани през уикенда да вечерят в нюйоркски ресторант в компанията на близкия приятел на актьора, Лукас Хаас, и друга блондинка. Всички носели бейзболни шапки в опит да прикрият самоличността си.


"Рокси Хорнър демонстрираше близост с Лео. Държеше го за ръката и определено изглеждаше, че помежду им има привързаност", казва неназован източник.


Това не е първият случай, в който холивудската звезда и манекенката пораждат предположения за романтични отношения помежду им. През февруари двамата бяха засечени в лондонски ресторант.


Тогава, в поредица от съобщения в социалната мрежа Twitter, които впоследствие бяха изтрити, Рокси Хорнър komentira публикациите за приписвания й роман с Лео.


"Човек не може да има приятел от шоу бизнеса, без хората веднага да заподозрат нещо повече", написа манекенката. В отделен туит Хорнър заяви, че с актьора се прибират по домовете си поотделно, като добри приятели.