Съпругата му се казва Пънар Дилек и преди да се запознае с певеца е била негова фенка

Турската поп звезда Таркан се ожени. Съпругата му се казва Пънар Дилек и преди да се запознае с певеца е била негова фенка. Сватбата се е състояла във вилата на Таркан в Тарабия на брега на Босфора.

 

Според турските медии церемонията е била скромна, в тесен семеен кръг. Твърди се, че двойката щяла да организира в близките дни пищна сватба, пише БТА.

 

Таркан бе един от най-известните и дългогодишни ергени на Турция. Клюките за ергенския му живот дълги години занимаваха папараците, но напоследък животът на Таркан започна да се свързва с Пънар Дилек, която живееше в Германия.

 

Тя била луда фенка на Таркан и се запознала с певеца на негов концерт в Германия. Дълго време поп звездата избягваше да говори за изгората си. Миналата година Таркан обяви, че ще се ожени за Пънар Дилек. Сватбената церемония бе обявена за това лято, след Рамазан Байрам.

 

Папараците твърдят, че Таркан изтеглил датата на бракосъчетанието няколко месеца напред. Изказват се предположения, че Пънар е бременна. Днешните вестници отпечатват снимки на Таркан и Пънар от сватбата.