Свидетели можели да потвърдят, че тя не казва истината

Американската актриса Амбър Хърд е оклеветила съпруга си Джони Деп, обвинявайки го, че ѝ е нанасял побой. Полицейското управление на Лос Анджелис разполага с надеждни свидетели, които могат да потвърдят, че Хърд не казва истината, съобщи сайтът за знаменитости ТМZ, цитиран от БГНЕС. 

Още по темата

 

Според медията свидетелски показания са дали двама полицейски служители, които са отишли в дома на актрисата, след като получили телефонно обаждане, в което съобщила за домашно насилие. Според тях първоначално Хърд говорила с тях само през полуотворена врата. Жената лаконично отговорила на въпросите им и се опитала бързо да се отървете от тях.

 

Преди десетина дни Хърд заяви под клетва, че седмица преди това Деп хвърлил мобилния си телефон и я ударил в лицето. По време на изслушването в съда актрисата представи снимка с драскотини и синини по лицето ѝ. Съдия Карл Мур забрани на актьора да се доближава на по-малко от 90 метра до съпругата си.

 

На 23 май актрисата е подала молба за развод, защото Джони Деп постоянно бил под въздействието на алкохола и наркотиците. По време на 15-те месеца брак холивудската звезда почти не бил трезвен и периодично прекъсвал снимките.

 

52-годишният Джони Деп и 30-годишната Амбър Хърд се ожениха през февруари 2015 година. Изслушванията по делото за развод са насрочени за 17 юни.