В надпреварата ще се включат рекордните 24 отбора

Зрелищен спектакъл постави началото на европейското първенство във Франция.
Най-голямото европейско първенство по футбол в историята започна грандиозно и при извънредни мерки за сигурност. В надпреварата ще се включат рекордните 24 отбора - с осем повече спрямо последните континентални шампионати. А още в първия мач Франция отбеляза победа срещу отбора на Румъния.

По темата

Над 80 000 души изпълниха "Стад Дьо Франс", за да станат свидетели на невероятна хореография и да проследят първия футболен двубой. За емоциите от изминалата нощ от Париж разказват Илиян Енев и Яна Николова.

По време на UEFA EURO 2016 зрителите ще станат свидетели на качествени футболни срещи, богата студийна програма с анализи и новини от горещите точки на първенството. Нова Броудкастинг Груп ще покаже на живо 27 мача - по Нова и Diema, като  всеки от тях ще бъде излъчван паралелно и в каналите Diema Sport и Diema Sport 2 в HD качество. Всички срещи ще бъдат споделени на живо и в Gong.bg.

*Зрителите на Българската национална телевизия ще могат да гледат на живо 27 мача едновременно по БНТ1 и БНТ HD, както и в www.bnt.bg