Носителят на „Оскар” трябвало да изиграе сина на Мич Бюканън

Леонардо Ди Каприо е трябвало да участва в хитовия американски сериал „Спасители на плажа”. Носителят на „Оскар” щял да изиграе сина на Мич Бюканън – героя на Дейвид Хаселхоф. Именно той обаче не се съгласил. Причината – тогава Лео бил на 15 и това, според Хаселхоф, щяло да го накара да изглежда по-възрастен, съобщава БГНЕС, цитирайки продуцента на сериала Майкъл Бърк.

По темата

Ди Каприо беше готов за ролята, но Дейвид си помисли, че така ще изглежда по-стар. Той имаше много подобни притеснения“, разкрива Бърк.

В крайна сметка 9-годишният Джереми Джексън е нает за ролята на момчето.

Хаселхоф обаче продължава с претенциите си спрямо кастинга, което за малко не коства и участието на Памела Андерсън.

Дейвид каза: „Не искам момиче, което се е снимало в „Плейбой”. Сериалът се гледа и от деца”, разказва Бърк.

Представители на Хаселхоф все още не са коментирали разкритията. Той и Андерсън се съгласиха да изиграят малки роли в предстоящия пълнометражен филм „Спасители на плажа”, в който ще играят Дуейн Джонсън-Скалата и Зак Ефрън.

Режисьор на лентата ще бъде Сет Гордън, познат със „Шефове-гадняри”. Младият герой на Ефрън и колегите му ще се борят с петролен магнат, чийто планове застрашават работните им места и околната среда. Скалата ще изиграе Мич Бюканън, а моделът Кели Рорбах ще се превъплъти в Си Джей Паркър – героинята на Андерсън.

Не е ясно как самата Памела и Хаселхоф ще се включат в лентата, която трябва да излезе през май догодина.