Играхме като истински лъвове, заяви капитанът на ансамбъла

Капитанът на националния ансамбъл по художествена гимнастика Михаела Маевска беше категорична, че заедно с Ренета Камберова, Християна Тодорова и Цветелина Найденова са изиграли своето последно състезание, съобщава Gong.bg

По темата

Грациите, в това число и Любомира Казанова, грабнаха бронзовия медал на Олимпиадата в Рио де Жанейро.

„Наистина, сега вече можем да кажем, че успяхме да сбъднем мечтата си – да вземем медал от Олимпиадата. Толкова сме щастливи, че дори не можем да го опишем. Излязохме днес и оставихме сърцата си на терена, играхме като истински лъвове. Играхме и за удоволствие, защото като за последно трябваше да изпитаме и удоволствие от това, което правим 8 години“, сподели Михаела Маевска минути след като "златните момичета" заслужено застанаха на почетната стълбичка.. 

„Много сме щастливи. Да, днес си хванахме всички уреди. Този медал е за цяла България. Времето за мислене между двете съчетания беше много малко, затова си мислехме за следващото изпълнение. Това беше последното състезание, на което участваме. Мисля, че сме постигнали абсолютно всичко, което може в този спорт“, коментира още гимнастичката ни.

Още спортни новини четете ТУК