Музикантът е за втори път в страната ни, но сега в ролята си на фотограф

Брайън Адамс е вече в България. Певецът публикува на официалната си страница във Facebook две снимки. Едната е на пункта на българо-сръбската граница, а другата – на зала „Арена Армеец”.

Рок звездата откри лично първата си изложба у нас. Музикантът е за втори път в страната ни, но сега в ролята си на фотограф. Фотосите могат да бъде разгледани в столицата до 12 ноември. 

Брайън Адамс сподели, че е изключително развълнуван от възможността да покаже изложбата си на феновете в България и сподели, че се надява както песните му въздействат на публиката, така това да стане и с фотографиите му.

„Чувствам се страхотно. Преди време съм идвал и е хубаво да дойда пак. Много благодаря на всички, ангажирани с изложбата. За мен е чест, надявам се да ви хареса”, заяви звездата.

Изложбата е разделена на две различни части. В първата могат да бъдат видени портретите на млади британски военни, получили тежки травми след мисии в Иран и Афганистан. В другата пред обектива на Адамс застават редица световноизвестни личности, сред които Моника Белучи, Памела Андерсън, Шон Пен, Миг Джагър и дори Кралица Елизабет Втора.

Канадската рок и поп звезда изнесе и втория си концерт на родна земя. Той е част от световното турне, което стартира в началото на годината в Австралия. Зрители на NOVA изпратиха снимки и видео в рубриката ни "Моята новина".

СНИМКИ ОТ КОНЦЕРТА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК