Преди това беше сниман с Джулия Робъртс на частна прожекция на нов филм

Брад Пит с първа публична проява след раздялата с Анджелина Джоли. Актьорът се появи на червения с бременната актриса Марион Котийяр.

БРАД ПИТ С ПЪРВА ПУБЛИЧНА ПОЯВА СЛЕД РАЗВОДА С АНДЖЕЛИНА - ГАЛЕРИЯ

По темата

Името на французойката беше първото, което се появи в общественото пространство като причина за развода на Пит с Джоли. Актрисата вече е в напреднала бременност. Тя очаква второ дете от партньора си Гийом Кане, с когото вече имат 5-годишен син.

СНИМКИ НА МАРИОН КОТИЙЯР

На специално фен събитие в Ел Ей звездите на най-новата шпионска драма – „Съюзени”, минаха по червения килим, раздадоха безброй автографи и се снимаха с феновете. Заедно с Пит и Котийяр по червения килим мина и режисьорът Робърт Земекис.

АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ - ВИНАГИ СТИЛНА И СЕКСИ - ГАЛЕРИЯ

За първи път от месеци насам суперзвездата Брад Пит, който изпълнява главна роля във филма, мина по червен килим и така събитието се превърна в едно от най-обсъжданите в Холивуд. 52-годишният Пит изглежда отслабнал след раздялата с Анджелина Джоли.

Ден преди това Брад Пит се появи на частна прожекция на „Moonlight” в компанията на Джулия Робъртс. Двамата раздаваха усмивки към фотообективите.

Снимка: Twitter