Звездата успя да изненада почитателите си и бе център на внимание на събитието

Актрисата Нина Добрев се превърна в звездата на вечерта по време на европейската премиера на „Трите хикса: Отново в играта" в Лондон. Родената в България красавица се появи на червения килим в елегантна рокля на Зак Поусън и с нова прическа, пише dariknews.bg.

СНИМКИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Звездата от „Дневниците на вампира" успя да изненада почитателите си, свикнали да я виждат с типичните за нея дълги коси. Нина пусна и няколко снимки в Instagram, като под една от тях написа "Къса коса. Не ме е грижа. Нова година. Нова прическа (Добрев)".

„Трите хикса: Отново в играта" е един от най-чаканите екшъни през 2017 година. В лентата Нина си партнира с Вин Дизел, Самюел Л. Джаксън, Руби Роуз, Тони Колет, Дони Йен, футболната звезда Неймар.

Нина Добрев е родена в София. Още когато е на две години родителите й емигрират в Канада. Нина започва кариерата си в шоубизнеса като модел, но става световноизвестна с ролята на Елена в сериала „Дневниците на вампира". След шест сезона през 2015 г. актрисата обяви, че напуска сериала, за да търси нови предизвикателства.

 

@XXXMovie @vindiesel @rubyrose @deepikapadukone

A video posted by Nina Dobrev (@ninadobrev) on