Списанието ще бъде пуснато в продажба на 5 март

Супермоделът Джиджи Хадид ще е на корицата на първия брой на изданието „Вог Арабия“, което ще бъде пуснато в продажба на 5 март, пише БГНЕС.

СНИМКИ НА КРАСАВИЦАТА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Русокосата красавица вече показа снимката за чело на новото списание, на която тя е снимана в наподобяващ бурка воал, инкрустиран с камъни, който скрива половината й лице. В друг вариант на снимката, цялото й лице е скрито, като се виждат само очите й. Текстът и под двете фотографии гласи „Преориентиране на възприятията“.

Хадид, която през последните години стана едно от най-популярните лица на модния подиум, е наполовина палестинка и призна, че това да е на корицата на новото издание означава много за нея.

„Смятам, че красивото в това да има международно издание на „Вог“ е това, че като модна общност можем да отпразнуваме и споделим със света различните култури“, написа тя в профила си в Instagram. Хадид също така изрази надежда, че списанието „ще покаже един друг пласт от желанието на модната индустрия“ да продължи да обединява различни култури.

Издателите на списанието поканиха саудитската принцеса и модна икона Дина Алджухани Абдулазиз да бъде главен редактор на новото издание. Като начало то ще се издава само в някои държави, сред които Саудитска Арабия, Бахрейн, Катар, Кувейт, Оман и Обединените арабски емирства.