Възпитаниците на Георги Дермеджиев заслужено спечелиха с 4:1 в Разград

Отборът на „Лудогорец” се класира за третия квалификационен кръг на Шампионска лига, след като постигна впечатляващ обрат срещу литовския „Жалгирис”.

СНИМКИ ОТ ДВУБОЯ ВИЖТЕ ТУК

Възпитаниците на Георги Дермеджиев изоставаха с 1:2 от първата среща във Вилнюс, но показаха зъби и нокти и абсолютно заслужено спечелиха с 4:1 в Разград.

Така шесткратните шампиони на България с общ резултат от 5:3 си осигуриха участие в третия квалификационен кръг на най-елитната футболна надпревара, където по всяка вероятност техен съперник ще бъде Апоел Беер Шеева от Израел.

Големият герой за „Лудогорец” беше Клаудиу Кешеру. Румънецът наниза две от най-важните попадения в мача.

"Бяхме много уверени цялата седмица преди мача. Знаехме грешките си, но знаехме, че ще се класираме, бяхме уверени в това. Трудно е да стартираш, знаейки, че трябва да вкараш, за да се класираш. Но ние имаме страхотен отбор и просто трябваше да сме търпеливи", заяви Кешеру пред DIEMA SPORT.

"Горд съм от колегите си, от приятелите си. Те показаха характер. Да допуснеш първия гол, но да вкараш четири после - ето това е отбор. Не бих казал, че беше толкова различно като пуснахме гол, отколкото преди това да се случи. Знаехме, че ще вкараме поне два, стигнахме до четири", сподели още румънецът.

Още подробности за двубоя четете на Gong.bg.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.