Това заяви лекоатлетката при завръщането си от Световното първенство в Лондон

"Не спах не само следващата, но изобщо следващите няколко нощи спах много трудно. По-скоро заради деветото място, защото е само едно място по-назад от големия олимпийски успех за мен през миналата година, а в същото време е далеч от финала. Затова се опитвам да го приемам философски и да го използвам като една много голяма мотивация занапред“. Това заяви Ивет Лалова след завръщането си на Летище София от Световното първенство по лека атлетика в Лондон.

Ивет Лалова изпрати Юсеин Болт с прегръдка (ВИДЕО+СНИМКА)

Българката завърши на девето място в спринта на 200 метра като не й достигнаха едва 11 стотни, за да се пребори за място на финала.

Лалова: Ще запомня Световното в Лондон с публиката и дъжда

"Следва някой друг старт, някой турнир, след това задължителната 3-седмична почивка – моята годишна ваканция, която е обикновено през септември и октомври. Оттам нататък започваме пак отначало за 2018 година, която предстои. Много хубава програма, много интересна, тъй като има Европейско първенство в Берлин", каза още Ивет.

11 стотни не стигнаха на Ивет Лалова за място на финала на Световното (ВИДЕО)

На въпрос как оценява представянето на българските атлети в Лондон, Лалова сподели: „Не бих искала да правя оценки, тъй като има по-висши от мен в нашата федерация, които ще го направят. Искам да поздравя всички, защото когато си там, на място, виждаш и приемаш нещата много по-емоционално. Аз видях и сълзите, и усилията, и късмета, и малшанса. Затова искам да поздравя всички. Вчера плаках за Тихомир, тъй като бях там, за да гледам неговия финал“

Вижте кой най-много се зарадва от пристигането на Ивет Лалова. 

Какво означават татуировките на Ивет Лалова (ВИДЕО)

Ивет Лалова се класира за полуфиналите на 200 м в Лондон (ВИДЕО)

Ивет Лалова завърши седма в бягането на 100 метра в Лондон

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.