Юлиян Мирчев-Видрата е ранен с три куршума в краката

Стрелба по криминално проявен мъж от Велико Търново. Неизвестен простреля в крака с три куршума Юлиян Мирчев- Видрата късно снощи. 

Почина данъчният шеф, прострелян в центъра на София

Бившият собственик на заложна къща е в стабилно състояние и без опасност за живота. 48-годишният мъж е бил на гости на свой приятел. По неофициална информация стрелецът е позвънил на вратата и след като Юлиян Мирчев отворил, той стрелял и избягал.  

ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: Говори човекът, чул се с Петър Христов преди разстрела (ВИДЕО)

Мирчев е  откаран в болница,  в стабилно състояние и без опасност за живота. Собственикът на апартамента и приятел на Мирчев не е бил в жилището. Водещата версия е разчистване на лични сметки, но не е изключено мишената всъщност да не е бил Мирчев.

"Колегите работят по всички възможни версии, като най-вероятната се касае за случай от битов характер за изясняване на междуличностни взаимоотношения. Към момента, в областната дирекция няма постъпвали сигнали, за заплахи спрямо пострадалия или за разрушаване на неговото имущество, живота, здравето му", съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР във Велико Търново Марияна Христова. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.