Водещият на церемонията и знаменитости изненадаха случайни хора

Водещият на „Оскар”-ите Джими Кимъл изненада публиката в кино, намиращо се до „Долби тиътър”, където бяха раздадени наградите. Заедно с няколко знаменитости, той нахлу в залата, за да благодари по нестандартен начин на кинолюбителите.

ЯРКИ ЦВЕТОВЕ И ДЪЛБОКИ ДЕКОЛТЕТА: Дамите на "Оскар"-ите (ГАЛЕРИЯ)

По време на една от рекламните паузи на церемонията, Кимъл даде на звездите кошници с лакомства, табли със сандвичи и – най-впечатляващото – огромни оръжия с формата на хотдози. Именно с тях американският актьор Арми Хамър радостно „стреля” по тълпата.

Джими Кимъл нахлу в залата, придружаван от израелската актриса и модел Гал Гадот, която носеше сладките. Двамата бяха посрещнати от викове и аплодисменти.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ БЛЯСКАВАТА ЦЕРЕМОНИЯ

„Съжаляваме, че прекъснахме филма, който гледате”, каза Камъл. А Гадот възкликна: „Това е много по-добро от „Оскар”-ите”.

Кои са победителите на тазгодишните "Оскар"-и? (ВИДЕО+СНИМКИ)

Само след секудни водещият на церемонията обяви на изненаданата публика, че в момента е на живо на „Оскар”-ите”. „Говорим си за това колко сме признателни към онези, които ходят на кино и това сте вие, приятели. Затова имаме изненада за вас – забелязах, че нямате нищо за хапване”.

В този момент влязоха останалите знаменитости, публиката отново закрещя от вълнение и Арми Хамър „стреля” с хотдозите към хората.

Ангелкова се снима с куп звезди на парти преди „Оскари”-те (СНИМКИ)

Накрая Кимъл избра един човек от публиката – Майк – и го помоли да представи следващите звезди, които трябва да излязат на сцената на „Долби тиътър”. Това бяха Тифани Хадиш и Мая Рудолф. Майк обаче изпита трудности в изговарянето на фамилията на Тифани.

ВСИЧКО ЗА "ОСКАР"-ИТЕ ЧЕТЕТЕ ТУК

ФАКТИ ЗА "ОСКАР"-ИТЕ:

* Филмът „Формата на водата" на мексиканския режисьор Гийермо дел Торо е с най-много номинации – цели 13.

* Призове се раздават в общо 24 категории.

* Първата награда „Оскар” е връчена на 16 май 1929 г.

* Най-възрастният победител в надпреварата е Кристофър Плъмър на 82 години, който получава признание за най-добра поддържаща мъжка роля във филма „Новаци“ през 2012 г.

* Най-възрастната номинирана за наградата е актрисата Глория Стюарт, която на 87 години играе вече възрастната Роуз от „Титаник“ през 1997 г.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.