Актрисата можеше и да не навърши 50 години

Шарън Стоун отпразнува 60-я си рожден ден. Тя е лъчезарна и щастлива, а истината е, че можеше и да не навърши 50 години. В "Daily Mirror", цитиран от френското сп. "Ел", актрисата си припомня за този епизод от живота, в който всичко можеше да е свършило, когато e на 43 г.

"ПЪРВИЧНИЯТ ИНСТИНКТ" НА ШАРЪН СТОУН - ГАЛЕРИЯ

Никога не вярвах, че ще празнувам 60 години. Нека да сме честни, това е старост. Но това е и най-големият успех за мене, защото имаше момент, когато не смятах, че ще празнувам 50-годишен юбилей", разказва актрисата.

Шарън Стоун разкри тайната за перфектната си фигура (СНИМКИ)

През 2001 г.тя получава удар. "Имах мозъчен кръвоизлив и кризата продължи девет дни. Даваха ми 5% шанс за оцеляване. Не си обръщах внимание. Понякога мозъкът функционира лошо, а моят функционираше много лошо", уточнява още Стоун.

Шарън Стоун – с перфектна визия на 59 (СНИМКИ)

Всичко е започнало с главоболие продължило три дни, след което тя решава да отиде в болницата. Но когато пристига там, вече не може да говори. По някакво чудо Шарън Стоун оцелява. Прибира се в къщи много отслабнала. Необходими са й две години, за да се възстанови изцяло.

Шарън Стоун показа кадри от кастинга за „Първичен инстинкт” (ВИДЕО)

"Когато се прибрах в къщи лявото ухо ми беше засегнато и нищо не чувах, не чувствах нищо с левия си крак, даже загубих и зрението с едното око, в един момент то бе изцяло сляпо. Все едно в мен нищо не функционираше. В продължение на три години не успявах да си напиша името. Имах късмет, че съм жива, но вероятността тялото ми да се въстанови изцяло беше съвсем малка", продължава разказа си актрисата. Малко по-малко обаче Шарън си възвръща чувствителността на сетивата си и отново започва да се чувства добре в тялото си. "Отне много време. Трябваше отново да се науча да живея, това беше истинско предизвикателство", уточнява още тя. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.