Властта отговори на критиките по случая с избягалите затворници

МВР отговори на критиките за работата на полицията в Ботевград по случая с избягалите затворници. Според вътрешния министър Валентин Радев убийството на Владимир Пелов в Ботевград е малшанс за полицията, защото били на крачка от това да го заловят.

Той обяви, че сега се прави анализ има ли пропуски и чии са те. Главният секретар Младен Маринов добави, че критиките са незаслужени.

Бивш директор на НСБОП за убийството на Пелов: Полицията не си е свършила работата

"Ние сме го следяли и сме били на крачка ние да го заловим, преди да стане това убийство, така се случва. Както каза един бивш колега техен, малшанс сме имали да не сме ние и се е получило убийство. Не очаквайте сега да ви разкажа оперативни подробности, но всичко, което чух от професионалното ръководство и което изгледах по телевизора, се разминава доста", посочи Валентин Радев. 

Избягалият затворник Радослав Колев все още в неизвестност

"Свободното слово дава възможност на всеки да критикува, след като събитията са се развили. Приемам го като критика, подкрепям екипа, който продължава да работи, защото смятам, че лесно е да се критикува, но е трудно да се запазят специалистите, които работят", заяви Младен Маринов.

ВСИЧКО ЗА УБИЙСТВОТО НА ВЛАДИМИР ПЕЛОВ ВИЖТЕ ТУК

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.