Овенът е с уникално тяло, а Лъвът се гордее с красивата си коса

Овенът е с уникално тяло, Лъвът се гордее с красивата си коса, а Везните обикновено са със светли очи и светла кожа. Твърди се, че представителите на определени зодии имат сходни физически черти, пише DarikNews. А дали наистина е така?

Овен

Овните са хора на движението и обикновено имат добре оформени, атлетични тела или най-малкото предпоставка за такива. Ако си родена под този знак, най-вероятно имаш и хубав тен, защото често се разхождаш под слънчеви лъчи, обичаш излети сред природата и изобщо всякакви дейности, свързани с нея.

Независимо от цвета на очите ти, в тях хората виждат пламък. Усмивката пък е неизменна част от визията ти.

Снимка: Shutterstock

Телец 

Телците имат силни тела, подобно на характера им. Обикновено телците не са много високи. Нямаш толкова атлетично тяло както Овенът, защото нямаш порив към чак толкова много движения.

Въпреки формата на тялото, едно в сигурно - ти си модна вихрушка и винаги се обличаш спрямо най-новите тенденции, залагайки на модерното, а не просто на “удобното”.

Близнаци

Близнаците обичат често да сменят визията си. В един момент сте в малка черна рокля, в следващия - залагате на удобни джинси и тениска. Сред най-изразителните черти определено са очите. Имате и изключително красиви, фини и нежни ръце.

Рак

Раците имат в целия зодиак - перфектна нежна кожа, сладки бузки и големи кукленски очи. Имате много невинен вид. И дори да не сте с чак толкова нежни черти, цялата ви харизма крещи: Чистота и невинност!

Снимка: Thinkstock

Лъв

Лъвове, вие сте кралете на зодиака и си личи от километри, че доста се обичате, глезите и държите на външния си вид. По природа имате красива и здрава коса, дълбоки очи и ясно изразени скули.

Снимка: Thinkstock

Дева

Девите по природа са големи чистници и това се забелязва по външния им вид. Мъжете винаги са с изгладена риза и добре оформена брада или гладко избръснати. Жените са с перфектен маникюр, прилежно подредена коса (най-често в естествения и цвят) и подбран тоалет. 

Везни

Везните имат изключително приятелско излъчване, което ги прави много привлекателни за компания. Обикновено са с мека коса, по-светли очи и по-бяла кожа. Везните обикновено не са много високи, по-скоро средна височина и с много хубави тела, за които се грижат с тренировки и добра храна.

Скорпион 

Най-често скорпионите са с тъмни очи, тъмна кожа, тънки устни и по-остри черти на лицето. Обличат се така, че да впечатляват особено срещуположния пол.

Стрелец 

Срелците, подобно на Овните, са с много атлетични тела, защото са динамични и обожават движението. Имате сочни устни и разкошна коса, а лицата ви са изключително красиви.

Козирог

Твърди се, че можем да разпознаем представителите на тази зодия само при един поглед. Лицата им са със силно изразени черти, така че дамите нямат почти никаква нужда от контуриране. Имате силно изразени рамене и крака, затова не бива да прекалявате с тренировките.

Водолей

Водолеите са екстравагантна зодия. Често с интересен цвят в косите, татуировки, пиърсинги. Водолеите са едни от високите зодии и се забелязват в тълпата.

Снимка: Thinkstock

Риби 

Телата на рибите са много гъвкави. Стъпалата и ръцете ви са малки и деликатни. Лицата са много симетрични и обикновено очите не са много приближени.

Информация: DarikNews

И още по темата:

Зодията издава кръшкачите

Кои са тайните страхове на всяка зодия?

Какво кара различните зодии да изневеряват?

Трите зодии, които прекарват най-много време пред огледалото

Какъв човек си според римския хороскоп?

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.