22 февруари и 22 декември ще бъдат повратни за човечеството

Журналистът и близък приятел на баба Ванга Сергей Кастарной за пръв път разкри предсказания за 2020 година, които приживе пророчицата го помолила да не разказва, докато не им дойде времето.

Според него Ванга предрекла, че през 2020 г. светът ще бъде изправен през сериозен шок в два специфични дни. Това са дните, в които има натрупания на пет двойки – 22 февруари 2020 и 22 декември 2020, разкри Кастарной в предаването „Всъщност“ по първи канал на руската телевизия. По време на изявлението му журналистът беше свързан с детектор на лъжата, който показа, че казва истината.

"ВАНГА - ЧОВЕК И ФЕНОМЕН": Новият филм за Петричката пророчица

„Ванга изобщо не се интересуваше от нумерология, но поиска да не разказвам тези неща, докато не им дойде времето. Те ще се сбъднат в един момент и може би ще преобърнат живота на цялото човечество“, каза още приятелят на Ванга, цитиран от DarikNews.

Кастарной твърди, че тези дати ще станат повратна точка за човечеството. Той е категоричен, че Ванга му е посочила точно тези дати, а не други, свързани с годините 2022 или 2222.

ВАНГА-ЧОВЕК И ФЕНОМЕН: Неизвестни предсказания на пророчицата в нов документален филм