Това каза носителката на титлата "Мис Плеймейт"

"От известно време живея в Бургас. Винаги съм търсила любовта, но стане ли така, че тя присъства по-малко в живота ми, ставам друг човек. За мен няма случайни неща в живота. Не съжалявам за нищо". Това каза носителката на титлата “Мис Плеймейт” Златка Димитрова пред камерата на "Събуди се".

Тя обясни, че връзката ѝ на този етап с един от най-популярните фитнес инструктори у нас - Кирил Танев върви добре. "Чувствам се с него добре, защото е отговорен и добър човек. Двамата се чувстваме отлично и близките ни подкрепят", заяви Димитрова.

Кой е мъжът до Златка Димитрова? (СНИМКИ)

По думите ѝ доверчивостта към хората е една от най-големите ѝ грешки в живота. "Грешка ми е, че съм доверчива, защото хората се представят различно. Отсяла съм доста от тях и се надявам, че тези, които са до мен са истински. Дръзка съм в работата си, защото такъв тип хора създава какафония. Всеки човек трябва да знае, че има ненаписани правила, които да се спазват", заяви тя.

Според нея за всеки човек критерият за щастие е различен. "Материалните неща не са за мен критерий за щастие. Смятам, че истинско щастие е когато близките ти са здрави и са сплотени. Уважението, загрижеността на любимия към мен е изключително важно", каза Димитрова.

Репортер: Цеца Алексова

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си