Полицията работи по версиите - финансов спор или любовен триъгълник

Убийство и последвало самоубийство разтърси село Церово край Своге навръх Великден малко преди полунощ. На този етап полицията работи по всички версии, като не се изключва и любовен триъгълник.

Преди малко повече от 2 години 63-годишният Гешо започва работа в дърводелското предприятие над родното му село Церово. Преди да се захване като общ работник и пазач, се препитавал с каквото му попадне. Местни разказват, че често бил и в кръчмите.

Преди две години Гешо се събира с 32-годишната Ани. Именно с нея отишъл в цеха в неделя вечерта. Жената твърди, че трябвало да занесат храна на 54-годишния Радослав, който бил машинен оператор.

„Алкохол? Не, не съм взимала. А дали е имало горе алкохол, не мога да ви кажа”, разказва Ани, съпругата на Гешо.

 

 

Ани казва, че си е тръгнала от цеха около 22:00 часа. Оставила двамата мъже да си говорят приятелски.

„Единият е застрелял другия, след което се е самоубил с ловна пушка 12-ти калибър”, обясни г.л. инспектор Явор Владимиров, началник на РПУ – Своге.

„Има записи от камерите. Всичко е документирано”, обясни Михаил Михайлов - адвокат на фирмата.

Пушката на Гешо е законно притежавано ловно оръжие, сочат данни на МВР. Полицията работи по всички версии, иззети са записите от охранителните камери в предприятието.

„Работи се по версиите за спор за финансови средства, също така има данни за любовен триъгълник”, обясни г.л. инсп. Явор Владимиров.

Ани отрича да е имала отношения са Ради. Отрича и мъжът й да е налитал на бой някога.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.