Този уикенд в морския град се проведе "Spice Music Festival"

Емблематични хитове от 90-те години и началото на века прозвучаха този уикенд на "Spice Music Festival"  в Бургас. Той продължи три дни и представи на жителите и гостите на града познатите гласове от 90-те години, както и испанските сестри от Андалусия, познати като „Лас Кетчуп”. Най-известната им песен се превърна в хит през 2002 г., като сингълът има над 7 милиона копия.

Сред хедлайнерите на първата вечер от фестивала бе и изключително забавният американец, известен с псевдонима Мад Стънтман. Той бе един от малкото изпълнители, които носеха предпазни маски. За разлика от Соня Марина Кларк, по-известна като SONIQUE, която за своите 52 години показа атлетична фигура и визия. Британската певица продължава да пее и да работи като диджей. Тя призна, че не се страхува от коронавируса и е приела поканата за участие в България без никакви тревоги. Специално за NOVA певицата разкри тайната рецепта, с която подържа внушително мощния си глас през последните 20 години.

Хиляди се събраха в Бургас на "Spice Music Festival" (ВИДЕО)

„Мед, сладко, мед и само мед. Той е известен с лечебните си качества и прави чудеса”, сподели изпълнителката.

За първи път у нас дойдоха и C+C Music Factory, които взривиха публиката с емблематичния си хит.

Фредерик и последният му вокал Морийн се качиха на българска сцена за първи път. 54-годишният изпълнител не показа умора от половинчасовото си танцуване, дори изпуши пура по време на изпълнението си. Един от основателите на групата днес продължава да живее в Ню Йорк и сподели, че в САЩ вече е значително по-трудно да се впечатли критичната музикална публика.

Фредерик, известен като Фрийдъм, всъщност е мажоритарен собственик на Континенталната баскетболна асоциация в Атланта. Сценичната му партньорка Морийн пък живее в Нидерландия.

Още по темата гледайте във видеото

Репортер: Елена Танева

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.