Половинката на популярния актьор отбеляза годишнината с пост в социалните мрежи

Популярният актьор Наум Шопов и половинката му Теа Минкова празнуват 8-годишнината от началото на връзката им. По този повод двамата отново засвидетелстваха силата и красотата на любовта им.

Наум Шопов стана баща (СНИМКИ)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 години, Науме! До тук добре... Често ни питат, как успяваме да съхраним отношенията си толкова години.. Винаги отговарям, че НЕ ЗНАМ.Ако случайно разбера къде се крие тайната ще реша, че мога да го направя още по-хубаво и ще прецакам всичко🙋🏽‍♀️. Обичаме се, караме се, смеем се, аз се ядосвам, Наум се ядосва, говорим си, пътуваме, грижим се за прекрасно дете, хапваме здравословно, хапваме нездравословно, гледаме филми, аз говоря много, Наум не говори изобщо, спортуваме заедно, Наум спортува повече АЗ СЕ ЯДОСВАМ, снимаме влогове, слушаме музика, затварям вратата на колата му силно, той си оставя дрехите навсякъде.... И така цели 8 години❤️ Искам да сме здрави и не искам нищо да променям. Обичам те ❤️

A post shared by Tea (@teaminkova) on

Наум Шопов и Теа Минкова показаха дъщеря си (СНИМКИ)

В социалната мрежа Instagram Теа отправи послание към звездата от „Откраднат живот”. Към него тя е добавила и техни общи снимки, направени от 2012 година до този момент.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Преди две години си лежах на плажа и си мечтаех, другата година(2019) да съм бременна. През 2019та си лежах бременна на плажа и си мечтаех през следващата (2020) да имаме живо и здраво бебче и тримата да се наслаждаваме на морето. Тази година няма да кажа за какво си мечтая.. ❤️🍀 Качихме нов влог от последната ни почивка - в него ви споделяме как изкарахме с 6-месечно бебче за една седмица извън България. Линк в story, както и в канала ни в YouTube - Naum&Tea

A post shared by Tea (@teaminkova) on

ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: Наум Шопов с разказ за раждането на дъщеря си (ВИДЕО+СНИМКИ)

„8 години, Науме! До тук добре...
Често ни питат, как успяваме да съхраним отношенията си толкова години.. Винаги отговарям, че НЕ ЗНАМ.Ако случайно разбера къде се крие тайната ще реша, че мога да го направя още по-хубаво и ще прецакам всичко. Обичаме се, караме се, смеем се, аз се ядосвам, Наум се ядосва, говорим си, пътуваме, грижим се за прекрасно дете, хапваме здравословно, хапваме нездравословно, гледаме филми, аз говоря много, Наум не говори изобщо, спортуваме заедно, Наум спортува повече АЗ СЕ ЯДОСВАМ, снимаме влогове, слушаме музика, затварям вратата на колата му силно, той си оставя дрехите навсякъде.... И така цели 8 години. Искам да сме здрави и не искам нищо да променям. Обичам те”, написа тя.

Звездните БГ бебета на 2019 г. (ГАЛЕРИЯ)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.