Това се случи във втората вечер на конгреса на републиканците

Във втората вечер от  конгреса на републиканците, поддръжници и близки на президента Тръмп призоваха за неговото преизбиране.

Републиканците номинираха Тръмп за втори президентски мандат

Обръщение, записано в Ерусалим, направи държавният секретар Майк Помпейо. Той заяви, че семейството му и всички американци имат по-голяма сигурност. Свободите им са по-добре гарантирани, тъй като президентът е приложил визията си за Америка на първо място.

Сестрата на Тръмп го нарече „зъл и фалшив"

Обръщения направиха също членове на семейството на президента като дъщеря му Тифани, синът му Ерик и съпругата му Мелания.

"Пристигнах в Съединените щати, когато бях на 26 години. Да живея и работя в страната на възможностите за мен беше сбъдната мечта. Съпругът ми знае как да направи истинска промяна. От деня, в който го срещнах, той винаги е искал да направи тази страна най-добрата възможна за години напред. Толкова съм горда, като гледам колко много неща направи за толкова кратко време. В лицето на моя съпруг, вие имате президент, който няма да спре да се бори за вас и вашите семейства", каза Мелания Тръмп.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.