Те останаха само по чорапи и бутонки

Два отбора от голи футболисти играха мач в германския град Вупертал. Те се обявиха за истинските национали на своите страни и направиха алтернативен двубой между Германия и Холандия. 

Голият мач беше замислен като протест срещу влиятелната централа на световния футбол ФИФА. Участниците казаха, че красивата игра напълно е превзета от парите. И дадоха за пример клубове като "Ред Бул Лайпциг" и френския  "Пе Се Же". Активистите казаха, че за разлика от тях, нямат богати спонсори и се гордеят с това. 

Те написаха на задните си части неприлично послание към ФИФА и позираха с него за обща снимка. В самия мач голите германци победиха голите холандци със седем на пет.

Полуголи пожарникари се снимаха за календар (ГАЛЕРИЯ)

„„Ред Бул Лайпциг” достигнаха полуфинал на Шампионската лига. ПСЖ бяха на финала, а те са 100% собственост на шейховете. Световното първенство през 2022 г. ще бъде в Катар. Мисля че е ясно - всичко е само за пари. Ние искаме футболът да съществува, но сегашната системна на играта боледува. Затова свалихме дрехите днес", каза организаторът на мача Герит Старжевски.

Гол мъж легна на кръстовище в центъра на София (СНИМКИ)

Глиган открадна лаптопа на нудист (ВИДЕО)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.