Те могат да се консумират без да са необходими тежки ограничения

Потребителите на китайския портал „Соху” избраха трите продукта, които помагат в борбата с наднорменото тегло, без да са необходими тежки ограничения, предаде БГНЕС.

Учени: От напълняването има и полза

В диетата трябва задължително да присъстват краставици. Те съдържат много вода и фибри, затова след консумацията на краставици човек има усещането за ситост. Освен това помагат за бързото изгаряне на мазнините и имат малко калории.

Диетолог: Човек с наднормено тегло изгражда по-трудно имунитет

Броколите имат висока хранителна стойност и ускоряват обмяната на веществата и кръвообръщението. Този зеленчук също съдържа много фибри и помага за изгарянето на мазнините.

Можем ли с достатъчен прием на вода да се предпазим от вируси и стрес?

Овесените трици са известни с богатото си съдържание на фибри и са изключително полезни за отслабване. Те засищат бързо, като в същото време намаляват употребата на други калории. Овесената каша може да се допълни с обезмаслено кисело мляко. В допълнение кашата помага да прочистването на червата и така човек има възможност да отслабне по естествен път. 

Топлата напитка, с която да преборим всички вируси

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.