Вижте какво сподели той пред Мариян Станков-Мон Дьо

„Мая сякаш не е от тази планета. Казах си, че не може да е така усмихната, одухотворена, освободена, щастлива. Реших, че нещо трябва да й куца, и не може всичко да й наред". Това сподели пред Мариян Станков-Мон Дьо водещият на спортните новини на NOVA -  Александър Костадинов за половинката си, която наскоро роди.

„Още не мислим за брак, сега работим за сестричка. Решили сме и куче да си вземем", каза още Александър.

Той разказа и как двамата са се запознали. „С Мая се срещнахме съвсем случайно в едно заведение, което се оказа, че е нейно. Започнах да ходя там по-често. И така вече живеем от година заедно", допълни водещият на спортните новини. И сподели, че с жена му са като Ин и Ян. „Аз готвя солено, а тя - сладко", каза с усмивка Александър.

Пред Мариян Станков-Мон Дьо той разказа и как е започнал да се занимава с футбол. 

„Баща ми е бивш футболист и мечтаеше и аз да стана такъв. Обаче 1986 година по време на Световното първенство в Мексико аз стоях с гръб към телевизора и ядях филия с лютеница. Футболът не ме влечеше. Желанието ми беше да се занимавам с народни танци. Бях 11 години танцьор.Един път татко реши да ме вземе с него на мач. Оказа се, че един от съдиите го няма. Баща ми каза „Взимай флагчето и отивай". Дадоха ми екип и тогава нещо ми щракна и реших да пробвам. Така след  години стигнах втора лига, първа лига и международен съдия", обясни водещият.

По време на кариерата си е имал и трудни моменти.

„Дойде един момент, в който нещата се промениха и имаше нови ръководители, които прецениха, че хората над 35 години са се изчерпали. Приех го тежко, защото можех да дам още много на съдийството. Но никога не знаеш защо ти се случват някои неща. Когато Господ затваря една врата, отваря друга", заключи той. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.